37χρονη τσιγγάνα: Μόνο το δολοφόνο του γιου μου ήθελα να σκοτώσω – Δεν σας λέω πού βρήκα το όπλο - iefimerida.gr

37χρονη τσιγγάνα: Μόνο το δολοφόνο του γιου μου ήθελα να σκοτώσω – Δεν σας λέω πού βρήκα το όπλο

37χρονη τσιγγάνα: Μόνο το δολοφόνο του γιου μου ήθελα να σκοτώσω – Δεν σας λέω π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο μεταφέρθηκε η 37χρονη που την Δευτέρα το πρωί σκόρπισε τον τρόμο στα δικαστήρια πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της.

Εξω, αλλά και μέσα στα δικαστήρια υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη, αφού πλέον η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες έχει ανοίξει και οι αρχές φοβούνται πως θα υπάρξουν και άλλα θύματα.

Η 37χρονη γυναίκα στην απολογία ανέφερε πως στόχος της ήταν να σκοτώσει μόνο το δολοφόνο του γιου της, «Ήθελα να σκοτώσω μόνο τον έναν», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα ζήτησε είπε πως το δεύτερο θύμα της που τραυματίστηκε ήταν παράπλευρη απώλεια . «Ζητάω συγνώμη για τον τραυματισμό του άλλου»

Ωστόσο η 37χρονη τσιγγάνα που είχε προαναγγείλει την πράξη της με μήνυμα που είχε αφήσει στο μνήμα του γιου της, δεν δίνει καμία απάντηση για το ποιος της έδωσε το όπλο στα δικαστήρια. «Δικό μου ήταν το όπλο», φέρεται να είπε.

Ο εισαγγελέας της άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία. Η ίδια πάντως αν και δηλώνει ικανοποίηση, αφού πήρε εκδίκηση για τη δολοφονία του γιου της, ωστόσο είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης της υποστήριξαν πως χρειάστηκε να τις χορηγηθούν ηρεμιστικές ενέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ