Ο «θαυματουργός» 14χρονος επιθετικός της Μίλαν Χακίμ Μαστούρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο «θαυματουργός» 14χρονος επιθετικός της Μίλαν Χακίμ Μαστούρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μίλαν μπορεί να έχασε το καλοκαίρι τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα, όμως απέκτησε τον 14χρονο Μαροκινό Χακίμ Μαστούρ (Hachim Mastour), δίνοντας το ποσό ρεκόρ των 500.000 ευρώ για αυτή την ηλικία στην Ρετζιάνα, με τον νεαρό επιθετικό να «μαγεύει» στο ντεμπούτο του.

Ο νεαρός επιθετικός (γεννημένος στις 15/6/1998) έκανε την πρώτη εμφάνισή με την φανέλα των «ροσονέρι» με την ομάδα κάτω των 15 ετών στη νίκη με 7-0 επί της Αλμπινολέφε. Ο Ματσούρ (με το νούμερο 7 στη φανέλα), ο οποίος έχει το προσωνύμιο του Μαροκινού Μέσι, άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή (στο 0:40 του βίντεο) και έκλεισε το σκορ με υπέροχη ατομική ενέργεια (στο 2:43 του βίντεο).

Ο Ματσούρ εκτός από τα δύο γκολ που σημείωσε, πρόσφερε θέαμα στο παιχνίδι με τις εντυπωσιακές ντρίμπλες του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε μία μόλις ημέρα, το συγκεκριμένο βίντεο έχει περισσότερες από 265.000 προβολές στο youtube.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ