Μανιτάκης: Δεν ξέρω πόσα κινητά πληρώνει το δημόσιο -Ψυχάρης: Μόνο στο Οικονομικών είναι 685 - iefimerida.gr

Μανιτάκης: Δεν ξέρω πόσα κινητά πληρώνει το δημόσιο -Ψυχάρης: Μόνο στο Οικονομικών είναι 685

Μανιτάκης: Δεν ξέρω πόσα κινητά πληρώνει το δημόσιο -Ψυχάρης: Μόνο στο Οικονομικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης απαντώντας σε ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Ψυχάρη δηλώνει άγνοια για το συνολικό αριθμό συνδέσεων κινητών τηλεφώνων που έχουν διατεθεί στα υπουργεία και σε υπαλλήλους τουςκαι το κόστος τους σε ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι με εγκύκλιο που είχε εκδοθεί επί υπουργίας Γιάννη Ραγκούση όλα τα υπουργεία θα έπρεπε να έχουν υποβάλει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατάλογο με το συνολικό κόστος χρήσης των κινητών που διαθέτουν μέχρι τις 25 Νοεμβρίου του 2010, ο κ. Μανιτάκης δήλωσε άγνοια για οτιδήποτε άλλο εκτός από τα κινητά τηλέφωνα που έχει το προσωπικό του επιτελείο.

Σύμφωνα με την απάντησή του, τηλέφωνα με απεριόριστο χρηματικό ποσό κλήσεων έχουν ο υπουργός, ο υφυπουργός, ο γενικός γραμματέας και ο ειδικός γραμματέας. Με ανώτατο όριο 65 ευρώ ο ειδικός σύμβουλος, το γραφείο Τύπου του υπουργού, ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού, μετακλητός υπάλληλος του υφυπουργού, ο οδηγός και ένα άτομο της ασφαλείας του υπουργού.

Πάντως ο λογαριασμός του κ. Μανιτάκη για τον Αύγουστο ήταν 149 ευρώ, του υφυπουργού του Μανούσου Βολουδάκη 256 ευρώ και του ειδικού γραμματέα 188 ευρώ.

Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες του κ. Ψυχάρη μόνο στο υπουργείο Οικονομικών κάνουν χρήση κινητού τηλεφώνου 685 υπάλληλοι με άγνωστο κόστος επιβάρυνσης για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ