Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συναντά την Σάννυ Μπαλτζή στον Σταυρό του Νότου club - iefimerida.gr

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συναντά την Σάννυ Μπαλτζή στον Σταυρό του Νότου club

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συναντά την Σάννυ Μπαλτζή στον Σταυρό του Νότου club
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πολύ ροκ συναυλία κάνει πρεμιέρα στο Σταυρό του Νότου club, αφού από σήμερα, Τρίτη 16 Οκτωβρίου και για κάθε Τρίτη ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Σάννυ Μπαλτζή, συναντιούνται στο πιο ανατρεπτικό live της φετινής σεζόν.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς θα συνδυάσει ροκ και electro εμφανίσεις του και θα παρουσιάσει εκτός από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, αλλά και επιτυχίες καλλιτεχνών όπως η Ευρυδίκη, ο Νίκος Ζιώγαλας, η Ραλλία Χρηστίδου και πολλοί άλλοι, ενώ θα παρουσιάσει κομμάτια και από τον πρόσφατο δίσκο του με τίτλο «Η ζωή είναι μια βόλτα»

Η Σάννυ Μπαλτζή, που έγινε γνωστή από το συγκρότημά της Santa Fila, αλλά και από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για τους Λάκη Παπαδόπουλο, Αρλέτα, Χρήστο Δάντη, Ελεονώρα Ζουγανέλη και πολλούς άλλους, έχει αποδείξει ότι είναι ένα λαμπερόταλέντο όχι μόνο ως μουσικός αλλά και ως Dj, παραγωγός ραδιοφώνου, στιχουργός, ποιήτρια και τραγουδίστρια.

Μαζί με τον ΔημήτρηΚοργιαλά και τη Σάννυ Μπατζή, θα εμφανιστούν οι Maxi Nil και η Παυλίνα Βουλγαράκη, κάνοντας τα βράδια της Τρίτης πολύ ροκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ