Η Εθνική ψάχνει το «διπλό» απέναντι στη Σλοβακία για να μείνει πρώτη - iefimerida.gr

Η Εθνική ψάχνει το «διπλό» απέναντι στη Σλοβακία για να μείνει πρώτη

Εθνική ομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Σλοβακία αντιμετωπίζει η Εθνική (21:30 MEGA) και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Βοσνία, η Ελλάδα συγκατοικεί στην πρώτη θέση μαζί με τους Βόσνιους και τους Σλοβάκους, έχοντας όμως μειονέκτημα λόγω της διαφοράς τερμάτων και ψάχνει το «διπλό» που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση για το Μουντιάλ. Με νίκη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αφήνει πίσω της τη Σλοβακία, ενώ θα συνεχίζει να «συγκατοικεί» στην κορυφή με τη Βοσνία, που αναμένεται να νικήσει την αδύναμη Λιθουανία.

Ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται να επιστρέψει στο 4-3-3, που ήταν το σύστημα που χρησιμοποιούσε και στο Euro 2012, αφήνοντας στην άκρη το 4-4-2 που παρέταξε στο «Καραϊσκάκη» την Παρασκευή. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας και Σπυρόπουλος. Η τριάδα στην μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Τζιόλη, Μανιάτη και Κατσουράνη,δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Σαμαράς και στην κορυφή ο Γκέκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Κατσουράνης θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές με την Εθνική και θα γίνει μόλις ο τέταρτος διεθνής που το καταφέρνει μετά τον Γιώργο Καραγκούνη (121), Θοδωρή Ζαγοράκη (120) και Αγγελο Μπασινά (100).

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ