ΔΗΜΑΡ: Αντίθετη στις αλλαγές-σοκ που προωθεί η Τρόικα - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: Αντίθετη στις αλλαγές-σοκ που προωθεί η Τρόικα

Αντίθετη στις αλλαγές-σοκ που προωθεί η Τρόικα η ΔΗΜΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετη με τις αλλαγές-σοκ στις εργασιακές σχέσεις που προωθεί η Τρόικα εμφανίζεται η ΔΗΜΑΡ, καθώς όπως τονίζει αυτές οδηγούν σε «μισθούς πείνας και κατάλυση εργασιακών δικαιωμάτων».

Ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ που έχουν εικόνα της πορείας των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της χώρας, τονίζουν πως «δεν προκύπτουν από κανένα τα όσα ζητάει η Τρόικα» και τονίζουν ότι την θέση αυτή πρόκειται να καταστήσει σαφή ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Η θέση της ΔΗΜΑΡ παραμένει πώς η συμφωνία για τα μέτρα περικοπών πρέπει να συνδυαστεί με πολιτική δέσμευση από την ηγεσία της Ε.Ε. ότι η επίλυση του «ελληνικού προβλήματος» πρόκειται να ενταχθεί σε μια συνολική λύση για την κρίση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι ίδιες πηγές στην Αγίου Κωνσταντίνου αναμένουν να ξεπεραστούν τα εμπόδια για την απαίτηση της Τρόικα περί απολύσεων στο Δημόσιο καθώς τα επιχειρήματα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι βάσιμα και ισχυρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ