Ξέφραγο αμπέλι η Ευελπίδων – Μετά την δολοφονία και απόδραση αλλοδαπού - iefimerida.gr

Ξέφραγο αμπέλι η Ευελπίδων – Μετά την δολοφονία και απόδραση αλλοδαπού

Ξέφραγο αμπέλι η Ευελπίδων – Μετά την δολοφονία και απόδραση αλλοδαπού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ξέφραγο αμπέλι έχει μετατραπεί η Ευελπίδων. Το πρωί της Δευτέρας μία μητέρα σκότωσε τον δολοφόνο του παιδιού της έχοντας περάσει ένα πιστόλι στα δικαστήρια. Μετά από αυτό το περιστατικό ακολούθησε η απόδραση ενός αλλοδαπού κατά την μεταφορά του στον εισαγγελέα.

Αρχικά πανικός προκλήθηκε από μία μητέρα η οποία δολοφόνησε εν ψυχρώ μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του γιου της ενώ τραυμάτισε άλλο ένα άτομο.

Σαν να μην έφτανε αυτό λίγο μετά τις 16:00 ακολούθησε μία απόδραση ενός αλλοδαπού. Ο 30χρονος άνδρας κατά την μεταφορά του στον εισαγγελέα την ώρα που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της Ευελπίδων κατάφερε να αποδράσει.

Ο 30χρονος είχε συλληφθεί για εξύβριση και αντίσταση κατά της Αρχής. Την ώρα που βρισκόταν στο κτίριο 12, κατάφερε να διαφύγει από την προσοχή των αστυνομικών που τον συνόδευαν, βγήκε από τον χώρο των δικαστηρίων και εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στα στενά της Κυψέλης για τον εντοπισμό του και την σύλληψή του.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, κινείται η διαδικασία για να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον κρατούμενο, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δραπέτη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ