Ο Πάτινσον αποκαλύπτει την πιο ρομαντική σκηνή που είχε με την Στιούαρντ - iefimerida.gr

Ο Πάτινσον αποκαλύπτει την πιο ρομαντική σκηνή που είχε με την Στιούαρντ

Ο Πάτινσον αποκαλύπτει την πιο ρομαντική σκηνή που είχε με την Στιούαρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αναγνώστες των βιβλίων και οι φανατικοί των ταινιών του Twilight Saga, περίμεναν εναγωνίως να δουν τον Έντουαρτ και τη Μπέλα να κάνουν σεξ, κάτι που τελικά έγινε στην 4η ταινία της σειράς. Ωστόσο, δεν είναι αυτή η αγαπημένη ρομαντική σκηνή του Ρόμπερτ Πάτινσον με τη συμπρωταγωνίστρια και μέχρι πρότινος επίσημη αγαπημένη του.

Δημοσιογράφος τους αγγλικού περιοδικού Teen Νow ζήτησε από τον Πάτινσον να αποκαλύψει την αγαπημένη του ρομαντική σκηνή που έχει κάνει μαζί με την Στιούαρντ σε οποιοδήποτε από τα πέντε Twilight.

«Υπάρχει μία στο πρώτο Twilight, όπου η Μπέλα είναι στο νοσοκομείο και λέει "Μην με αφήσεις ποτέ ξανά" και εγώ λέω "Να πάω που;"», απάντησε ο ηθοποιός. Όπως εξήγησε, αυτή η σκηνή του αρέσει όχι μόνο γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το τί συμβαίνει στην επόμενη ταινία (ο Έντουαρντ παρατάει τη Μπέλα στα κρύα του λουτρού για το καλό της), αλλά και γιατί οι ατάκες αυτές δεν ήταν στο σενάριο.

«Στις υπόλοιπες ταινίες, το να ξεφύγουμε εκτός σεναρίου δεν έπαιζε καν. Ήταν όλα πολύ στρατιωτικά. Τα πάντα έπρεπε να είναι από το βιβλίο. Οπότε γι αυτό μου άρεσε αυτή η σκηνή», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ