Απολογείται η «παπαδιά» της Λαμίας - Ποια λάθη πρόδωσαν το σατανικό ζευγάρι - iefimerida.gr

Απολογείται η «παπαδιά» της Λαμίας - Ποια λάθη πρόδωσαν το σατανικό ζευγάρι

Απολογείται η «παπαδιά» της Λαμίας - Τα λάθη που πρόδωσαν το σατανικό ζευγάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα δεν μπορεί η τοπική κοινωνία της Λαμίας να συνέλθει από το σοκ που προκάλεσε η είδηση της δολοφονίας του 45χρονου πατέρα δύο παιδιών, από την εν διαστάση σύζυγό του και τον εραστή της.

Το σατανικό ζευγάρι νόμιζε πως τα είχε όλα σωστά μελετημένα και με κάθε λεπτομέρεια, ωστόσο και σε αυτό το έγκλημα πάθους, όπως και σε εκείνο, όπου πρωταγωνίστρια ήταν η παπαδιά, οι δράστες δεν είχαν καταστρώσει τελικά και το καλύτερο σχέδιο και τελικά οι χειρισμοί τους, τους πρόδωσαν.

Σύμφωνα με το Εθνος στην κατάθεση της η 42χρονη είχε πολλές ανακολουθίες, ενώ τα όσα έλεγε έρχονταν σε αντίφαση με τις καταθέσεις των γονιών της, οι οποίοι ήταν παρόντες στο πάρτι γενεθλίων, το βράδυ της δολοφονίας.

Επιπλέον οι δύο δράστες δεν είχαν συμφωνήσει σε ένα κοινό σενάριο κατάθεσης, ούτε είχαν κρατήσει κρυφή τη σχέση τους, αφού υπήρξαν μαρτυρίες για το δεσμό τους.

Και το πιο σημαντικό στοιχείο είναι πως η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών τους επικοινωνιών «μαρτύρησε» τις επαφές που είχε η 42χρονη με τον εραστή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ