Σώρρας: Έχω αποδείξει ότι έχω τα 600 δισ - Τα απατεωνίστικα χαρτιά τα φτιάχνουν οι προδότες! - iefimerida.gr

Σώρρας: Έχω αποδείξει ότι έχω τα 600 δισ - Τα απατεωνίστικα χαρτιά τα φτιάχνουν οι προδότες!

Σώρρας: Έχω αποδείξει ότι έχω τα 600 δισ - Τα απατεωνίστικα χαρτιά τα φτιάχνουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επανεμφάνιση από τηλεοράσεως έκανε σήμερα ο ομογενής Αρτέμιος Σωρρας επιμένοντας στους ισχυρισμούς τους ότι διαθέτει και θα δώσει 600 δισ. ευρώ ως δάνειο στην Ελλάδα για να διαγραφεί το ελληνικό χρέος, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει αποδείξει πως έχει τα λεφτά και μάλιστα σε ελληνικό λογαριασμό.

«Τα λεφτά τα έχω βάλει σε ελληνικό λογαριασμό» είπε ο κ. Σώρρας στην εκπομπή «Πρωϊνό ΑΝΤ1», υπεραμυνόμενος των μέχρι τώρα ισχυρισμών του. Παράλληλα, προσπάθησε να βγάλει ψευδές το πόρισμα της Τράπεζης Ελλάδας λέγοντας πως «καμία τράπεζα δεν μπορεί να ελέγξει τους λογαριασμούς μου, χωρίς την συγκατάθεσή μου». Δεν απάντησε πάντως στο ερώτημα που του τέθηκε για την διάψευση των ισχυρισμών του από την τράπεζα του Μόντρεαλ.

Ο κ. Σώρρας έφτασε να μιλήσει για... κακούργημα από την πλευρά του κ. Προβόπουλου λόγω του πορίσματος που έβγαλε η Τράπεζα της Ελλάδας το οποίο, λόγω των στοιχείων που υπάρχουν χαρακτήριζε «απάτη» την υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων που υποτίθεται πως θα έδινε η οργάνωση END.

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Σώρρας -που σύμφωνα με τον Μανώλη Λαμπράκη έβγαλε τα λεφτά του πουλώντας μια... αρχαία τεχνολογία καυσίμων στις ΗΠΑ!- επέμεινε στους ισχυρισμούς του αποκαλώντας «απατεωνίστικο» το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος!

«Τα απατεωνίστικα χαρτιά τα φτιάχνουν οι προδότες και οι πράκτορες», είπε χαρακτηριστικά...


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ