Γυναίκα πυροβόλησε το δολοφόνο του γιου της μέσα στα δικαστήρια – Ενας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας - iefimerida.gr

Γυναίκα πυροβόλησε το δολοφόνο του γιου της μέσα στα δικαστήρια – Ενας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Γυναίκα πυροβόλησε το δολοφόνο του γιου της μέσα στα δικαστήρια – Ενας νεκρός κα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όταν λίγο μετά τις 9 το πρωί έπεσαν πυροβολισμοί μέσα στο κτίριο 9. Σύμφωνα με την αστυνομία από τις σφαίρες τραυματίστηκαν δύο άτομα. Ολα ξεκίνησαν όταν μία αθίγγανη, κατά τη διάρκεια της δίκης του δολοφόνου του γιου, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς τη μεριά του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα προσπάθησε να σκοτώσει τον κατηγορούμενο για τη δολοφοφία του γιου της και πυροβόλισε 7 με 8 φορές προς το μέρος του. Ο ίδιος έπεσε νεκρός, ωστόσο οι σφαίρες χτύπησαν και ένα ακόμα άτομο και τον τραύματισαν στα πόδια και την σπονδυλική στήλη.

Υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τραυματισμό ακόμα ενός ατόμου με μαχαίρι, καθώς ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στους τσιγγάνους.

Η γυναίκα μπήκε άοπλη στα δικαστήρια, ωστόσο κάποιος συνεργός της, πέταξε όπλο πάνω από την περίφραξη των δικαστηρίων και εκείνη κατάφερε να βγάλει το όπλο έξω από το γραφείο της ανακρίτριας. Η γυναίκα συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ