To ροζ πανηγύρι της Minaj, φάλτσα και ορθοφωνίες στο κόκκινο χαλί του Billboard - iefimerida.gr

To ροζ πανηγύρι της Minaj, φάλτσα και ορθοφωνίες στο κόκκινο χαλί του Billboard

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Billboard Awards είχαν εχθές το καθιερωμένο ραντεβού τους με τη μουσική βιομηχανία της χώρας και κάλεσαν την αφρόκρεμα της mainstream μουσικής παραγωγής να συντονίσει το μουσικό υπερθέαμα που πρόσφεραν. Όλες οι μεγάλες μουσικές ντίβες έδωσαν το παρών και έκαναν εντύπωση -όχι πάντα θετική- με τις εμφανίσεις τους.

Πρώτη και καλύτερη η ράπερ Nicki Minaj, η οποία μας έχει συνηθίσει στις εκκεντρικές εμφανίσεις και μας έκανε ξανά το χατίρι με το ολόσωμο, κολλητό, see through συνολάκι της, που διακριτικά φρόντισε να αναδεικνύει τα υπερμεγέθη κάλλη της.

Η Minaj όχι μόνο δεν έκανε κάποιο λάθος ενώ δοκίμαζε την γκαρνταρόμπα της, αλλά είχε και την άνεση να ποζάρει με την όπισθεν στο φακό, προτείνοντας με τόλμη και -ανεξήγητη- αυταρέσκεια τα πισινά της. Κι εσύ ασχολούσουν τόσο καιρό με την Ποπάρα;

Μία ακόμη παρωδία, η ποπ καλλιτέχνης Ke$ha που αρκεί το καλλιτεχνικό της για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά με το κορίτσι. Θες η καμπουρίτσα, θες το άκαμπτο των χειρών της ή το φόρεμα που μας κόρεσε το πλάνο, έκανε την Ke$ha Κίτσ-a!

Υπήρξαν ωστόσο και καλύτερες εμφανίσεις στο χιλιοπατημένο αυτό χαλί, άλλες αναπάντεχα classy και άλλες εξαιρετικά σέξι. Στην κατηγορία του class και του status σημείωσε Rihanna, Mary J. Blige και Beyonce, ενώ αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τις hot chicks της απονομής, δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Kelly Rowland, τη Fergie και τη Selena Gomez, που αντιστάθμισαν την αναγούλα της ροζ κεφαλής της Minaj.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ