Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη - iefimerida.gr

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από αίτημα του ΣΔΟΕ και η οποία αφορά σε απευθείας αναθέσεις διαγωνισμών σε φαρμακευτικές εταιρίες με αποφάσεις της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» η υφυπουργός λίγες ημέρες μετά την τοποθέτησή της στο Υπουργείο Υγείας υπέγραψε απόφαση με την οποία ζητούσε από το Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων να δοθεί με απευθείας ανάθεση η προμήθεια των αντιδραστήρων για τον ιο του Δυτικού Νείλου σε συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία.

Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα, τίθεται και θέμα πολιτικού ασυμβίβαστου για τις χρηματοδοτήσεις που έχει λάβει ο σύζυγος της υφυπουργού από την συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία ύψους 365.000 ευρώ.

Η Φωτεινή Σκοπούλη ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στην επιστημονική έρευνα του συζύγου μου, και στη λήψη μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού του Δυτικού Νείλου.

Όποιος προσπαθεί να συσχετίσει τα άσχετα είναι τουλάχιστον κακόπιστος και δόλιος» ανέφερε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ