Σοκ - Αστυνομικοί σέρνουν στο δρόμο ανήλικο [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ - Αστυνομικοί σέρνουν στο δρόμο ανήλικο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει στη γειτονική Ιταλία η βίαιη «σύλληψη» ενός ανηλίκου αγοριού έξω από το σχολείο του. Ο μικρός δεν είχε υποπέσει σε κάποιο αδίκημα. Απλά, βάσει δικαστικής απόφασης έπρεπε να παραδοθεί στον πατέρα του.

Οπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο πραγματικά έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Ιταλία, οι Αστυνομικοί «συλλαμβάνουν» το παιδί, το οποίο αντιστέκεται με κάθε τρόπο.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι Αστυνομικοί προσπαθούν να «πιάσουν» τον ανήλικο εκτελώντας δικαστική εντολή βάσει της οποία το παιδί πρέπει να «παραδοθεί» στον πατέρα του στον οποίο, το δικαστήριο που εκδίκαζε το διαζύγιο των γονιών του ανήλικου, έδωσε την κηδεμονία.

Πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία και υπέρ της απελευθέρωσης του παιδιού, τις οποίες διοργάνωσαν η μητέρα του παιδιού μαζί με γονείς συμμαθητών του ανήλικου, ακολούθησαν το συμβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ