Η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε ότι έχει αντιμετωπίσει διατροφικές διαταραχές - iefimerida.gr

Η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε ότι έχει αντιμετωπίσει διατροφικές διαταραχές

Η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε ότι έχει αντιμετωπίσει διατροφικές διαταραχές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα της Ελένης Ψυχούλη είναι άρρηκτα συνδεδεμένο στο μυαλό του τηλεοπτικού κοινού με τη γαστρονομία και τη χαρά που προσφέρει ένα καλομαγειρεμένο πιάτο. Κι όμως, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Chef Στον Αέρα» δεν είχε πάντα τόσο καλές σχέσεις με το φαγητό.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι παλιότερα είχε φτάσει στα όρια των διατροφικών διαταραχών: «Το φαγητό μέχρι τα 18 μου ήταν παντελώς αδιάφορο. Δε χρειάστηκε ποτέ να το αντιμετωπίζω ιατρικά, απλώς εντάξει, δεν τρώω ποτέ χαλαρά. Πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω τις θερμίδες, το να μην παχύνω».

Όπως ανέφερε, μετά από πολλή προσπάθεια κατάφερε να ισορροπήσει το βάρος της ενώ, πρόσθεσε: «Η μόδα έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό στην εικόνα των κοριτσιών. Δεν μπορούν πια να δουν πώς πραγματικά είναι. Μια μάνα μπορεί να βοηθήσει την κόρη της να μην παρουσιάσει νευρική ανορεξία στην εφηβεία με μια σωστή διατροφή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ