Κασιδιάρης: Οι μαϊντανοί του ανθελληνισμού και οι Συριζαίοι βουλευτές «θα τρώνε πόρτα» - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Οι μαϊντανοί του ανθελληνισμού και οι Συριζαίοι βουλευτές «θα τρώνε πόρτα»

Κασιδιάρης: Οι μαϊντανοί του ανθελληνισμού και οι Συριζέοι βουλευτές «θα τρώνε π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με προκλητικές και απειλητικές δηλώσεις κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ απάντησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στη σφοδρή κριτική που δέχθηκε το κόμμα του για τα πρωτοφανή επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στο θέατρο «Χυτήριο».

Ο κ.Κασιδιαρης ανέφερε ότι σε κάθε περίπτωση που θα προσβάλλεται το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων και η ιστορική τους μνήμη η χρυσή αυγή θα παρεμβαίνει δυναμικά. «Απο εδώ και πέρα οι διάφοροι μαϊντανοί του ανθελληνισμού τύπου Ρεπούση και οι Συριζέοι βουλευτές τρώνε πόρτα».

Σε ερώτηση μάλιστα αν με βάση τα χθεσινά επεισόδια νομιμοποιούνται και οι μουσουλμάνοι να διαμαρτύρονται όταν υβρίζεται ο Μωάμεθ ο κ.Κασιδιάρης απάντησε «αν κάποιος σε μουσουλμανική χώρα κάνει θεατρικό έργο υβριστικό για τον Μωάμεθ θα του πάρουν το κεφάλι δεν θα διαμαρτυρηθούν με νόμιμο τρόπο όπως κάνουν οι Έλληνες πολίτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ