Η Samsung παρουσίασε επίσημα το Galaxy S III Mini - iefimerida.gr

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το Galaxy S III Mini

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το Galaxy S III Mini
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσιάστηκε και επισήμως στην Γερμανία το νέο τηλέφωνο της Samsung ο Galaxy S3 Mini, ο μικρός αδερφός του κορυφαίου Galaxy S III.

Πρόκειται για μία αισθητά μικρότερου μεγέθους συσκευή με διαστάσεις 122 x 63 x 10 χιλιοστά, με οθόνη στις 4 ίντσες και ανάλυση WVGA 800x480.

Πολύς ήταν ο κόσμος που περίμενε μία συσκευή ανάλογων δυνατοτήτων με το S III ωστόσο απογοητεύτηκαν καθώς πρόκειται για ένα τηλέφωνο που η μόνη του ομοιότητα με το S III είναι ουσιαστικά το όνομά του και η σχεδίασή του.

Το Galaxy S3 Mini διαθέτει υποδεέστερο επεξεργαστή, STE U8420 διπύρηνο και ταχύτητα 1GHz, σε αντίθεση με τον τετραπύρηνο του Galaxy S3 ο οποίος ήταν χρονισμένος στο 1.5GHz.

Η κύρια κάμερα του είναι στα 5 megapixel ενώ η μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις έχει σένσορα VGA, από 8 megapixel και 1.9 megapixel του Galaxy S3. Η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας μόλις 1.500 mAh.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ