Όλα τα φώτα στις ΗΠΑ τώρα στο ντιμπέιτ Ράιαν - Μπάιντεν - iefimerida.gr

Όλα τα φώτα στις ΗΠΑ τώρα στο ντιμπέιτ Ράιαν - Μπάιντεν

Όλα τα φώτα στις ΗΠΑ τώρα στο ντιμπέιτ Ράιαν - Μπάιντεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε «αναμμένα κάρβουνα» είναι τόσο οι Δημοκρατικοί όσο και οι Ρεπουμπλικανοί ενόψει του ντιμπέιτ των υποψηφίων αντιπροέδρων, Τζο Μπάιντεν και Πολ Ράιαν.

Η αναμέτρηση θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ και είναι ίσως η πιο σημαντική αναμέτρηση ντιμπέιτ των τελευταίων ετών, καθώς τις προηγούμενες φορές το γεγονός θεωρείτο ήσσονος σημασίας.

Το ντιμπέιτ θα γίνει στην μικρή πόλη Ντάνβιλ, στις 4:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας στο Centre College.

Το γεγονός έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικότερα μετά την «ήττα» του Μπαράκ Ομπάμα στην αντίστοιχη αναμέτρηση με τον Μιτ Ρόμνεϊ. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ο Μορμόνος πολιτικός εμφανίζεται μπροστά στις δημοσκοπήσεις με τον ιστότοπο RealClearPolitics να του δίνει προβάδισμα στον Μιτ Ρόμνεϊ, με ποσοστό 48% έναντι 47,3% του Μπαράκ Ομπάμα.

Το ντιμπέιτ, διάρκειας 90 λεπτών, το οποίο θα συντονίζει η δημοσιογράφος Μάρθα Ράντατζ του ABC News θα το παρακολουθήσουν ο Ομπάμα από τη Φλόριντα και ο Ρόμνεϊ από τη Βόρεια Καρολίνα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν ανησυχεί για τον Μπάιντεν. «Ο Τζο πρέπει απλώς να είναι ο εαυτός του. Ο Ράιαν είναι ένας έξυπνος και εμπνευσμένος ομιλητής. Αλλά οι ιδέες του είναι λανθασμένες και ο Τζο το ξέρει αυτό», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ