Ο Βλάσης Μάρας δεν μπορεί να πάρει το πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ - iefimerida.gr

Ο Βλάσης Μάρας δεν μπορεί να πάρει το πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ

Ο Βλάσης Μάρας δεν μπορεί να πάρει το πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνταξιοδότηση ενός καθηγητή εμποδίζει τον Βλάση Μάρα, όπως και άλλους συμφοιτητές του, από το να πάρει το πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ, καθώς δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του και το συγκεκριμένο μάθημα δεν διδάσκεται.

Ο 29χρονος πρωταθλητής της ενοργάνης γυμανστικής μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» τόνισε πως είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί ώστε να βρεθεί λύση, ενώ αναφέρθηκε στους μελλοντικούς στόχους του. «Μείναμε ξεκρέμαστοι κι έτσι αφού δεν υπάρχει καθηγητής δεν διδάσκεται η ειδικότητα. Οι αρμόδιοι του Πανεπιστημίου μας είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και θα πρέπει είτε να αλλάξουμε ειδικότητα ή να περιμένουμε ένα χρόνο. Δεν είναι μόνο η δική μου περίπτωση. Είναι άλλα 14 παιδιά, πολλά από αυτά από επαρχιακές πόλεις, με έξοδα. Δεν έχουμε πάρει καμία διαβεβαίωση για το μέλλον. Η ενόργανη γυμναστική είναι υποχρεωτικό μάθημα, δεν θα έπρεπε να τρέχουμε εμείς για να τα διορθώσουμε. Πρέπει εμείς να πάμε στο Υπουργείο και να πούμε τι συμβαίνει. Είναι δυνατό να μην το κάνει η ίδια η Σχολή; Τα περισσότερα παιδιά σχεδόν το είχαν πάρει απόφαση, εγώ όμως δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι. Αποφάσισα να αγωνιστώ γιατί αυτό είναι το άθλημά μου και δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα πράγματα. Ελπίζω και λόγω της δημοσιότητας να βρεθεί μια λύση. Είμαι στο 5ο έτος κι ελπίζω να πάρω τελικά το δίπλωμα του προπονητή. Όταν θα σταματήσω να είμαι ενεργός αθλητής, έχω στόχο να μεταδώσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου», δήλωσε αρχικώς ο Ελληνας πρωταθλητής, ενώ στη συνέχεια ανέφερε για τους μελλοντικούς στόχους του και την πτώση που είχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου:

«Τώρα μπροστά μου έχω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρωσία. Θέλω να συνεχίσω, όμως θα χρειαστεί να σταθεί δίπλα μας η Πολιτεία. Δεν μετανιώνω καθόλου για όσα έγιναν στο Λονδίνο. Πήραμε μια απόφαση με τον προπονητή μου ώστε να παρουσιάσουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ήρθε η πτώση και για λίγα εκατοστά χάθηκε η πρόκριση. Έτσι είναι η γυμναστική. Ξέρεις πως έχεις μόνο μία ευκαιρία. Προλαβαίνουμε όμως τους επόμενους και σωματικά και αθλητικά και πνευματικά. Το θέμα είναι να δούμε πώς μπορεί να στηρίξει η Πολιτεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ