Ο Αρης Δαβαράκης φτιάχνει το καινούργιο portal του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Ο Αρης Δαβαράκης φτιάχνει το καινούργιο portal του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αρης Δαβαράκης φτιάχνει το καινούργιο portal του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, ο γνωστός δημοσιογράφος και στιχουργός Αρης Δαβαράκης που έχει αναλάβει το στήσιμο του νέου διαδικτυακού τόπου του ΣΥΡΙΖΑ που «χτίζεται» αυτή την εποχή με πυρετώδεις ρυθμούς για να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για το κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευσης στο τομέα της ενημέρωσης.

Ο Αρης Δαβαράκης ο οποίος είχε δηλώσει την απόλυτη στήριξή του στο κόμμα και στο πρόσωπο του επικεφαλής του μέσα από συνεχή προεκλογικά δημοσιεύματά του στο protagon.gr και στο προσωπικό του blog, prosopa.com συνεργάζεται με ένα στενό πυρήνα επιτελών στην οδό Κουμουνδούρου.

Η ιστορία και η πορεία του Αη Δαβαράκη είναι λίγο πολύ γνωστή. Γεννημένος το 1953 στη Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, στις αρχές της δεκαετίας του 1980 γνωρίζεται με τον Μάνο Χατζηδάκι κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στο Τρίτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Γράφει στίχους σε αρκετές επιτυχίες αρχικά του Χατζηδάκι και στη συνέχεια άλλων συνθετών. Παράλληλα δημοσιογραφεί σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά και εργάζεται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ως παραγωγός εκπομπών.

Τον Φεβρουάριο του 2005 ξεκίνησε μια μεγάλη προσωπική του περιπέτεια καθώς προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών σε ένα club στο οποίο είχε την ατυχία να κατέχει ποσοστό 2% στο μετοχικό του κεφάλαιο. Κρατείται επί 6 μήνες στο Κορυδαλλό και τελικά μετά από πολλές περιπέτειες αθωώνεται πανηγυρικά τον Ιανουάριο του 2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ