Λιποθύμησε η Λίζα Δουκακάρου στην κηδεία του συζύγου της [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Λιποθύμησε η Λίζα Δουκακάρου στην κηδεία του συζύγου της [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συντετριμμένη από την θλίψη εμφανίστηκε η Λίζα Δουκακάρου στην κηδεία του -επί 22 χρόνια- σύζυγου της, Στέλιου Εμβαλωμένου, που έλαβε χώρα στον Ι.Ν Αγ. Γεωργίου, στη Νέα Ιωνία.

Το τελευταίο αντίο στον 59χρονο κοσμηματοπώλη, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή εξαιτίας ενός καρδιακού επεισοδίου, είπαν χθες (10/10) οι φίλοι του ζευγαριού που έφτασαν από νωρίς στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Νέα Ιωνία προκειμένου να υποβάλλουν τα συλλυπητήρια τους. Μεταξύ των οποίων βρέθηκαν και αρκετοί συνάδελφοι της παρουσιάστριας του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Λιποθύμησε η Λίζα Δουκακάρου στην κηδεία του συζύγου της [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Λιποθύμησε η Λίζα Δουκακάρου στην κηδεία του συζύγου της [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Ντυμένη στα μαύρα και με έντονα τα σημάδια της θλίψης στο πρόσωπό της, η Λίζα Δουκακάρου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ κατά τη διάρκεια της δοξολογίας δεν άντεξε και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί για λίγο εκτός ναού για να καταφέρει να συνέλθει.

Λιποθύμησε η Λίζα Δουκακάρου στην κηδεία του συζύγου της [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ