H Σκάρλετ Γιόχανσον στο ντους-Προβληματίζει το μεγάλο στήθος της [βίντεο] - iefimerida.gr

H Σκάρλετ Γιόχανσον στο ντους-Προβληματίζει το μεγάλο στήθος της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυμνή στο ντους με τον ψυχοπαθή να περιμένει από έξω βρέθηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον στα πλαίσια του ρόλου της ως Τζάνετ Λι στην νέα ταινία Hitchcock η οποία πραγματεύεται το τι πραγματικά συνέβη στα γυρίσματα του Ψυχώ.

«Πως σκοπεύεις να κάνεις το γύρισμα στην σκηνή του ντους. Βλέπεις, από εδώ και πάνω (σ.σ. δείχνοντας το στήθος της) δεν με μπερδεύει κανείς για αγοράκι». Αυτό γυρίζει και λέει στον σερ Άντονι Χόπκινς (που υποδύεται τον Άλφρεντ Χίτσκοκ) η 27χρονη σταρ σε μια σκηνή από το Hitchcock.

Ενώ, αργότερα, όταν εκείνος μιλάει στην Έλεν Μίρεν (που υποδύεται την σύζυγό του) της εξηγεί «Τα στήθη της είναι αρκετά μεγάλα. Είναι μια πρόκληση το να μην τα δείξω».

Αυτές προφανώς είναι εμβόλιμες σκηνές που προσπαθούν να δικαιολογήσουν το χυμώδες κορμί της Σκάρλετ, το οποίο κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδέψει με αυτό της Τζάνετ Λι που έπαιξε αρχικά τον ρόλο.

Κατά τα άλλα το Hitchcock έχει δεχτεί διθυραμβικές κριτικές για την πιστή αναπαράσταση της ατμόσφαιρας, με την Σκάρλετ να έχει μπει για τα καλά στο πετσί της Τζάνετ.

Κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τον έτερο «κράχτη» της ταινίας, την Τζέσικα Μπιέλ που δεν πείθει στον ρόλο που έπαιξε στο original η Βέρα Μάιλς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ