Στοιχήματα στη Βουλή, πόση ώρα θα «ανακρίνει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Στοιχήματα στη Βουλή, πόση ώρα θα «ανακρίνει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ

 Στοιχήματα στη Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επιτροπή θεσμών της Βουλής θα βρεθεί την Πέμπτη στις 13:30 μετά το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το πως διαχειρίστηκε τη λίστα Λαγκάρντ.

Ανάμεσα στα ερωτήματα θα είναι γιατί δεν έδωσε εντολή στον κ. Διώτη να ελέγξει τη λίστα, γιατί κρατούσε επί μήνες το usb με τα ονόματα στο γραφείο του και γιατί περίμενε να φουντώσει η υπόθεση για να το παραδώσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην Επιτροπή Θεσμών συμμετέχει εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία κόντεψε να εξαντλήσει με τις ερωτήσεις της τους πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Όλοι λοιπόν περιμένουν τη στιγμή που η κυρία Κωνσταντοπούλου θα αρχίσει να ρωτάει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μάλιστα στο καφενείο της Βουλής έχουν αρχίσει να μπαίνουν και τα πρώτα... στοιχήματα ανάμεσα σε βουλευτές για το πόσες ώρες θα κρατήσει η «ανάκριση» της Ζωής και για το αν ο κ. Βενιζελος θα μπορέσει να συγκρατηθεί ή κάποια στιγμή θα ξεσπάσει εναντίον της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ