Δύο τελικά οι «γυμνιστές» στο Σύνταγμα – Ο ένας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα - iefimerida.gr

Δύο τελικά οι «γυμνιστές» στο Σύνταγμα – Ο ένας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Δύο τελικά οι «γυμνιστές» στο Σύνταγμα – Ο ένας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 56χρονος Αμερικανός επειδή διαδήλωσε ολόγυμνος στο Κέντρο κατά τις συγκεντρώσεις της Τρίτης. Ωστόσο δεν πρόκειται για τον άλλον γυμνό άνδρα που οι φωτογραφίες του έγιναν γνωστές στο πανελλήνιο.

Ο άνδρας κατευθύνθηκε με... αδαμιαία περιβολή προς τους ευζώνους στο Μνημείο του άγνωστου Στρατιώτη αλλά τελικά συνελήφθη από τους άνδρες της Αστυνομίας.

Το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε τελικά στον εισαγγελέα. Ο 56χρονος διαμένει στο Μαρούσι και συγκεκριμένα είναι από την Νέα Υόρκη. Όπως υποστήριξε αποφάσισε να προβεί σε αυτήν την πράξη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοινωνικοοικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και διέγερση κατά των νόμων». Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για «προσβολή δημοσίας αιδούς» και «παράνομη είσοδο στη χώρα».

Σχετικά με το δεύτερο αδίκημα, του ασκήθηκε δίωξη γιατί δεν είχε μαζί του τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Αλλά πώς να τα είχε από την στιγμή που οι τσέπες... απουσίαζαν.

Ωστόσο δεν πρόκειται για τον νεαρό ο οποίος έγινε πασίγνωστος επειδή έτρεχε ολόγυμνος στα πέριξ του Συντάγματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ