Γιατί η Γιόκο Όνο βράβευσε τη Lady Gaga - iefimerida.gr

Γιατί η Γιόκο Όνο βράβευσε τη Lady Gaga

Γιατί η Γιόκο Όνο βράβευσε τη Lady Gaga
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια ειδική εκδήλωση στην Ισλανδία, η Γιόκο Όνο, χήρα του αείμνηστου Τζον Λένον, τίμησε χτες τη Lady Gaga. Ποιος ήταν όμως ο λόγος;

Το ίδρυμα για την ειρήνη «Lennon Ono Grant for Peace», που έχει δημιουργήσει η Όνο προς τιμήν του Τζον Λένον, βράβευσε τη Lady Gaga επειδή κατάφερε να συνδυάσει τη δημοσιότητα με τον ακτιβισμό και να αλλάξει «τον πνευματικό χάρτη» του κόσμου.

«Η Lady Gaga είναι νούμερο ένα τραγουδίστρια και στιχουργός. Όταν είσαι νούμερο ένα δεν θες να θέσεις τον εαυτό σου σε ρίσκο. Αυτή όμως το έκανε», δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς η Όνο.

Από την πλευρά της, η Lady Gaga δέχτηκε με ευγνωμοσύνη το βραβείο λέγοντας ότι θα συνεχίσει να «επικοινωνεί ευσπλαχνικά με τον κόσμο και τους ηγέτες του», ενώ αφιέρωσε το βραβείο «στη δύναμη των νέων ανά τη Γη», προκαλώντας του να δείξουν «ευσπλαχνία στη μέση μιας κυνικής εποχής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ