Τίτλοι τέλους για το ζεύγος Τζιμπρίλ και Τζουντ Σισέ -Επιβεβαιώθηκε το διαζύγιο - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για το ζεύγος Τζιμπρίλ και Τζουντ Σισέ -Επιβεβαιώθηκε το διαζύγιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά χρόνια -και τρεις γιους- μετά την λαμπερή γαμήλια τελετή που κόστισε 125.000 ευρώ , ο Τζιμπρίλ Σισέ και η Τζούντ Σισέ αποφάσισαν να χωρίσουν. Αιτία η κρίση που περνούσε ο γάμος τους, κάτι που φαίνεται από τα δηκτικά tweets της.

«Χωρίς επικοινωνία δεν γίνεται να υπάρχει σχέση. Χωρίς σεβασμό δεν υπάρχει αγάπη. Χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε». Αυτό έγραφε πριν λίγο καιρό η 36χρονη Τζούντ στo twitter της.

Με τον Τζιμπρίλ να απαντάει σε θυμωμένο τόνο «Μερικοί άνθρωποι πρέπει να μάθουν να βγάζουν το σκασμό και να κοιτούν τον εαυτό τους πριν αρχίσουν να μιλάνε για τους άλλους».

Μια ενδεικτική περίπτωση της έντασης που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του ζευγαριού και η οποία, σύμφωνα με την Daily Mail, οδήγησε στο διαζύγιο.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα το ζευγάρι είναι σε διάσταση εδώ και μήνες, με τον Σισέ να γιορτάζει μόνος του τα 31α γενέθλιά του και την Τζουντ να βρίσκεται εδώ και καιρό στο Λος Άντζελες για να ξεχάσει τα προβλήματά της μαζί με φίλους της από τον χώρο του θεάματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ