Απατεώνας ο Σώρρας, μαϊμού τα 600 δισ. λέει η Bank of Montreal [αλληλογραφία] - iefimerida.gr

Απατεώνας ο Σώρρας, μαϊμού τα 600 δισ. λέει η Bank of Montreal [αλληλογραφία]

Bank of Montreal: Ο ισχυρισμοί για την κατάθεση των 600 δισ. είναι ανυπόστατοι [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ένας μετά τον άλλο καταρρίπτονται οι έωλοι ισχυρισμοί των κυρίων Αρτέμη Σώρρα και Μανώλη Λαμπράκη οι οποίοι υπόσχονται δεξιά και αριστερά χαμηλότοκα δάνεια δισεκατομμυρίων δολάριων σε αμερικανικά χρεόγραφα που προέρχονται από την πώληση μυστικής τεχνολογίας των αρχαίων Ελλήνων στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Χθες, η Τράπεζα του Μόντρεαλ (Bank of Montreal) απαντώντας σε σχετικό έγγραφο ερώτημα της ομογενειακής εφημερίδας Greek News απάντησε χαρακτηριστικά ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν είναι αξιόπιστοι.

Μια μέρα νωρίτερα πάντως ο πρόεδρος της οργάνωσης End (End National Debt) που φέρεται να διαχειρίζεται τα προς διάθεση δισεκατομμύρια του κ. Σώρρα,είχε απειλήσει σε ομογενειακή ραδιοφωνική εκπομπή ότι αν συνεχιστεί η αμφισβήτηση των ισχυρισμών της οργάνωσης θα αναγκαστούν να φέρουν στην Ελλάδα τον διευθυντή της Bank of Montreal για να πει σε συνέντευξη Τύπου ότι υπάρχουν τα λεφτά.

Ακούστε το ηχητικό εδώ, όπωςμεταδόθηκε από τον ομογενειακό Hellas Fm

Το έγγραφο όπως παρουσιάστηκε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 από τον Γιώργο Παπαδάκη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ