O Μπαλοτέλι έχει φαγωθεί να κάνει κόντρες με τον Τζέι Ζ - iefimerida.gr

O Μπαλοτέλι έχει φαγωθεί να κάνει κόντρες με τον Τζέι Ζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αναμέτρηση στους δρόμους του Μάντσεστερ θέλει να φωνάξει ο Μάριο Μπαλοτέλι τον Τζέι Ζ προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποιος έχει το πιο γρήγορο αμάξι.

Αυτό αποκάλυψε ο ράπερ Τίντσι Στράιντερ που συνεργάστηκε με τον Τζέι Ζ στον σχεδιασμό μιας σειράς t-shirt. Συγκεκριμένα, όπως είπε στην εφημερίδα Sun «Όταν γνωριστήκαμε με το Μάριο μου είπε ότι ξέρει ότι γνωρίζω καλά τον Τζέι Ζ και ότι θέλει να του δώσω το τηλέφωνό του. Όταν του είπα ότι δεν το έχω, μου είπε να του μεταφέρω ότι τον ψάχνει για να κάνουν κόντρες».

Προσθέτοντας πως: «Ο Μάριο μόλις είχε αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο, το πιο γρήγορο υποτίθεται στον κόσμο, έμαθε ότι ο Τζει Ζ έχει ένα γρηγορότερο και ήθελε να διαπιστώσει αν ισχύει αυτό εκεί που μετράει, δηλαδή στην άσφαλτο. Εγώ το μόνο που του είπα ήταν ότι 'Δεν νομίζω ότι ο Τζει Ζ πλέον οδηγεί ο ίδιος τα αυτοκίνητά του'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ