To νέο απόλυτο άρωμα, φοριέται τώρα σε κολιέ - iefimerida.gr

To νέο απόλυτο άρωμα, φοριέται τώρα σε κολιέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιθανόν οι πελάτισσες να χάνονται λίγο στα μεγάλα καταστήματα. Γιατί το νέο άρωμα-κολιέ που δημιούργησαν η Λίζα Χόφμαν και ο Τομ Μπινς πωλείται στα αρώματα και στα μπιζού. Η Λίζα Χόφμαν είναι η σύζυγος του ηθοποιού Ντάστιν Χόφμαν.

Η Λίζα Χόφμαν εξήγησε στο λανσάρισμα του αρώματός της ότι η ιδέα προέκυψε από μια απλή παρατήρηση : ότι τα αρώματα και τα κοσμήματα φορούνται στο ίδιο σημείο του σώματος, γύρω από το λαιμό.

Δεν ήταν βέβαια προφανές ή εύκολο να περάσει από την σύλληψη της ιδέας στην υλοποίηση. Τότε ήταν που συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Τομ Μπινς, ο οποίος δημιούργησε ένα φίνο αντικείμενο που ανοίγει εύκολα και επιτρέπει στους κατόχους του να εναποθέτουν ή να αφαιρούν τις πέρλες που αντιστοιχούν στο άρωμα της αρεσκείας τους. Το αντικείμενο έχει μικρές τρυπούλες ώστε να μυρίζει στη διάρκεια όλης της ημέρας.

Το κολιέ στοιχίζει 190 ευρώ (250 δολάρια) και πωλείται σε πέντε διαφορετικές μεταλλικές εκδοχές που αντιστοιχούν στα πέντε αρώματα της Λίζα Χόφμαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ