To δράμα της Λίζας Δουκακάρου: Πέθανε ξαφνικά ο επί 22 χρόνια σύζυγός της - iefimerida.gr

To δράμα της Λίζας Δουκακάρου: Πέθανε ξαφνικά ο επί 22 χρόνια σύζυγός της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 59χρονος επιχειρηματίας Στέλιος Εμβαλωμένος, σύζυγος της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων του Mega Λίζας Δουκακάρου, έφυγε από την ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Κυριακής.

Απαρηγόρητη είναι η Λίζα Δουκακάρου μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 59χρονου συζύγου της. Οι δυο τους βρίσκονταν την περασμένη Κυριακή στο σπίτι τους περιμένοντας κάποιους φίλους τους (μεταξύ των οποίων την Πόπη Τσαπανίδου) να περάσουν για να πάνε για φαγητό, όταν ο Στέλιος Εμβαλωμένος αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Εκεί διαγνώσθηκε με καρδιακό επεισόδιο, οπότε και μεταφέρθηκε αμέσως στην εντατική. Τελικά ο άτυχος άντρας δεν κατάφερε να βγει νικητής από την μάχη για την ζωή του. Στο νοσοκομείο έφτασαν αμέσως φίλοι και συνάδελφοι της Λίζας Δουκακάρου που προσπάθησαν να την παρηγορήσουν.

Το αγαπημένο ζευγάρι ήταν μαζί από την εποχή που η Λίζα Δουκακάρου φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο, ενώ ο γάμος τους είχε γίνει το 1992.

Η κηδεία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, εκτός και αν καταφέρει να έρθει νωρίτερα η αδελφή της δημοσιογράφου που μένει μόνιμα στην Αμερική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ