H Κέιτ Άπτον θέλει να «παίξει» με τον Ντάνιελ Κρέγκ [εικόνα] - iefimerida.gr

H Κέιτ Άπτον θέλει να «παίξει» με τον Ντάνιελ Κρέγκ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σφοδρή της επιθυμία να γίνει και αυτή Bond girl στο άμεσο μέλλον εξέφρασε η πλανητική σεξόβομβα Κέιτ Άπτον στα πλαίσια της συνέντευξης της στην New York Post. Αρκεί να βρεθεί κάποιος να την «εκπαιδεύσει».

«Είναι ένας πολύ απαιτητικός τίτλος και ένας πολύ κουλ ρόλος που σίγουρα θα ήθελα να παίξω. Αν και φυσικά θα χρειαζόμουν εντατική εκπαίδευση προκειμένου να μάθω όλες τις κινήσεις ενός Bond girl». Αυτό δήλωσε στην New York Post η 20χρονη Κέιτ Άπτον κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην πρεμιέρα του Everything or Nothing: The Untold Story of 007 στην Νεά Υόρκη. Ενώ ταυτόχρονα εκδήλωσε τον θαυμασμό της για τον Ντάνιελ Κρέγκ.

H Κέιτ Άπτον θέλει να «παίξει» με τον Ντάνιελ Κρέγκ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Προφανώς η ανερχόμενη σεξόβομβα «γλυκάθηκε» μετά την φετινή συμμετοχή της στα Three Stooges και Tower Heist. Αν και, μεταξύ μας, το να της δώσουν οι παραγωγοί του James Bond ένα ρόλο δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα.

Μάλιστα υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Κέιτ θα γινόταν ακόμη πιο καυτό Bond Girl από ότι το είδωλό της, δηλαδή η Χάλι Μπέρι στο Die Another Day.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ