Euroleague: «Καλύτερη ομάδα του αιώνα ο Παναθηναϊκός» - iefimerida.gr

Euroleague: «Καλύτερη ομάδα του αιώνα ο Παναθηναϊκός»

Αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague ενόψει τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, χαρακτηρίζοντας τους «πράσινους» ως την πιο επιτυχημένη ομάδα της διοργάνωσης στον 21ο αιώνα.

Στο αφιέρωμα γίνεται αναφορά στις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας (11 νέοι παίκτες) αλλά και στην παρουσία του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης, ενώ γίνεται ανάλυση στις θέσεις των γκαρντ, όπως και των ψηλών. Ειδική μνεία γίνεται στον αρχηγό του «τριφυλλιού», Δημήτρη Διαμαντίδη, όπως και στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που παρουσιάζεται ως ο παίκτης που αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος.

Το συμπέρασμα της Euroleague για τον φετινό Παναθηναϊκό είναι το εξής: «Μπορεί να είναι ένα ρόστερ γεμάτο νέα πρόσωπα που φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού φέτος, όμως η πιο επιτυχημένη ομάδα της Euroleague αυτού του αιώνα συνδυάζει ένα σύνολο που τα έχει όλα. Με ταχύτητα στην περιφέρεια, δύναμη μέσα στη ρακέτα και καλούς αμυντικούς παντού, οι "πράσινοι" μοιάζουν με ομάδα ικανή να συνεχίσει την παράδοση της εξαιρετικής άμυνας και της δυναμικής επίθεσης, στοιχεία που τους οδήγησαν στον θρόνο της Ευρωλίγκας τόσο συχνά».

Φωτογραφία: Euroleague.net

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ