Τηγάνισε αυγά στην Αιώνια Φλόγα στο Κίεβο της Ουκρανίας! - iefimerida.gr

Τηγάνισε αυγά στην Αιώνια Φλόγα στο Κίεβο της Ουκρανίας!

Τηγάνισε αυγά στην Αιώνια Φλόγα στο Κίεβο της Ουκρανίας!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν περίεργο τρόπο βρήκε μια 21χρονη φοιτήτρια στην Ουκρανία προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την «παραμέληση» όπως είπε των βετεράνων πολέμου από την κυβέρνηση.

Η Χάνα Σινκόβα αποφάσισε να πάει και να τηγανίσει αυγά πάνω στην Αιώνια Φλόγα στο Κίεβο, ένα μνημείο αντίστοιχο με αυτό του Άγνωστου Στρατιώτη.

Πήγε λοιπόν και εκεί με ένα τηγάνι και αυγά και ετοίμασε ένα γεύμα. Ωστόσο τελικά συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλακή εμα αναστολή.

«Το συμβολικό μήνυμα της πράξης μου είναι ότι σύντομα, πολύ σύντομα, παλαίμαχοι, ηλικιωμένοι, φτωχοί άνθρωποι θα περιμένουν στην ουρά μπροστά από την αιώνια φλόγα για να μαγειρέψουν το φαγητό τους εκεί, επειδή δεν θα έχουν πουθενά να μείνουν και τίποτα να φάνε» είπε η 21χρονη, η οποία δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ