Στουρνάρας: Κάνουμε ό,τι καλύτερο για τα φτωχά κοινωνικά στρώματα - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Κάνουμε ό,τι καλύτερο για τα φτωχά κοινωνικά στρώματα

Στουρνάρας: Κάνουμε ό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συνέχιση των διαπραγματεύσεων και την επόμενη εβδομάδα προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως υπάρχει ελπίδα κατά την συνεδρίαση του Eurogroup, να υπάρξει μία θετική παρουσίαση της Τρόικα.

Ο υπουργός Οικονομικών, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), τόνισε πως καταβάλλονται προσπάθειες για έναν συμβιβασμό.

Σκοπός είναι αυτός ο συμβιβασμός να συμφέρει την ελληνική οικονομία, καθώς και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν πολιτικές λύσεις, αλλά διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. «Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ