Μόντι: Συμμερίζομαι την ανησυχία του Σαμαρά για την έξαρση του ρατσισμού - iefimerida.gr

Μόντι: Συμμερίζομαι την ανησυχία του Σαμαρά για την έξαρση του ρατσισμού

Μόντι: Συμμερίζομαι την ανησυχία του Σαμαρά για την έξαρση του ρατσισμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό της Ελλάδας τάχθηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην χώρα μας.

Μετά την λήξη της διάσκεψης για το διάλογο στην Μεσόγειο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Μάλτα, ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τόνισε πως: «Σε ότι αφορά την Ελλάδα, η θέση της ιταλικής κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην δημοσιονομική πειθαρχία, στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις χωρίς εκπτώσεις. Παράλληλα, όμως, πρέπει να δείξουμε μεγάλη ευαισθησία προς τις επιπτώσεις τους στην διάθεση των πολιτών απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι τελευταίες δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, σχετίζονται απόλυτα με αυτό το πρόβλημα».

Με τις δηλώσεις αυτές ο Μάριο Μόντι θέλησε να εκφράσει την ανησυχία του για την έξαρση των ρατσιστικών και λαϊκιστικών φαινομένων που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την οικονομική κρίση.

Η ιταλική κυβέρνηση έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή της να οργανώσει πανευρωπαϊκή διάσκεψη, στην ιταλική πρωτεύουσα, για την ανάλυση και την αντιμετώπιση του όλου αυτού φαινομένου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ