Οι ABBA αποκτούν το δικό τους μουσείο - iefimerida.gr

Οι ABBA αποκτούν το δικό τους μουσείο

Οι ABBA αποκτούν το δικό τους μουσείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τριάντα χρόνια μετά τη διάλυση των ABBA το 1982, ένα μουσείο αφιερωμένο αποκλειστικά στο θρυλικό συγκρότημα ανοίγει τις πύλες του την άνοιξη στη Στοκχόλμη.

Μεταξύ των εκθεμάτων του «ABBA The Museum», ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να μάθει πληροφορίες για την ιστορία τους, δει τα κοστούμια του συγκροτήματος, μοναδικά ενθύμια των ABBA, ενώ θα ζήσει και διαδραστικές, multimedia εμπειρίες με το αγαπημένο του συγκρότημα.

Μάλιστα, αναμένεται να γίνει ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Σουηδικής πρωτεύουσας, αφού υπολογίζεται ότι περισσότερο από μισό εκατομμύριο επισκέπτες θα περνούν το κατώφλι του κάθε χρόνο.

Οι ABBA γνώρισαν τεράστια επιτυχία όταν κέρδισαν τον διαγωνισμό της Eurovision το 1974 με το τραγούδι «Waterloo» ενώ έγιναν παγκοσμίως γνωστοί με πολλές επιτυχίες όπως το «Dancing Quee» και το «Mamma Mia», έχοντας πουλήσει περισσότερα από 378 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ