Πρόκληση Κασιδιάρη: Ο Παπανδρέου είναι Ελληνας μόνο κατά 25% - iefimerida.gr

Πρόκληση Κασιδιάρη: Ο Παπανδρέου είναι Ελληνας μόνο κατά 25%

Πρόκληση Κασιδιάρη: Ο Παπανδρέου είναι Ελληνας μόνο κατά 25%
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής χαρακτηρίζοντας ανεκδιήγητο πρωθυπουργό και Έλληνα μόνο κατά 25%.

Από την επίθεση του δεν γλίτωσε ούτε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος με αφορμή τη χθεσινή εισβολή εργαζομένων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο κ.Κασιδιάρης είπε ότι η χθεσινή εικόνα με τον κ.Κωσταράκο να μιλάει με ντουντούκα είναι ευτελισμός του στρατεύματος και πρόσθεσε ότι σε λίγο θα τον δούμε με μούσια και κοτσίδα.

Όμως ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε και το γεγονός ότι συχνά πυκνά ο ΑΓΕΕΘΑ γράφει μηνύματα στο twitter. «Τι να περιμένεις όμως από έναν αρχηγό που αντί να καταστρώνει σχέδια είναι όλη μέρα στο tablet και γράφει μηνύματα στο twitter».

Από τα πυρά του κ. Κασιδιάρη δεν ξέφυγε ούτε ο κ. Δένδιας τον οποίον αποκάλεσε ανεκδιήγητο Υπουργό ΠΡΟΠΟ, προτείνοντας και το απίστευτο «οι εργαζόμενοι αντί για το Υπουργείο Άμυνας θα έπρεπε να εισβάλλουν στη Βουλή», όμως όπως είπε «στη Βουλή δεν μπορούν να μπουν γιατί τη φυλάσσουν 100 διμοιρίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ