ΠΑΣΟΚ κατά Ρουπακιώτη: Είναι συνδικαλιστικός εκπρόσωπος δικηγόρων και δικαστών - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ κατά Ρουπακιώτη: Είναι συνδικαλιστικός εκπρόσωπος δικηγόρων και δικαστών

ΠΑΣΟΚ κατά Ρουπακιώτη: Είναι συνδικαλιστικός εκπρόσωπος δικηγόρων και δικαστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Αντώνη Ρουπακιώτη έβαλε σήμερα στο στόχαστρο η Ιπποκράτους, για τον οποίο ο υπεύθυνος επικοινωνιακού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ είπε ότι κάθεται τρεις μήνες στο υπουργείο Δικαιοσύνης και «μπορεί να αισθάνεται ότι είναι συνδικαλιστικός εκπρόσωπος δικηγόρων και δικαστών».

Με αφορμή την αυτοκτονία του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Τζανή, ο Γιάννης Δατσέρης, υπεύθυνος επικοινωνιακού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Βήμα 99,5 χαρακτήρισε πλήγμα για τη Δημοκρατία την καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης.

«Από το 2000 ως σήμερα πέρασαν 12 χρόνια και κάποιες υπηρεσίες, αρχές αυτού του τόπου, και η Δικαιοσύνη έχουν λόγο γιατί δεν εκκαθαρίστηκε η υπόθεση που αφορούσε και ταλάνισε τη ζωή του Λεωνίδα Τζανή» είπε και πρόσθεσε :

«Κάθε υπουργός σε αυτή την περίοδο της κρίσης είναι ένας αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών. Κάποιοι υπουργοί είναι σχεδόν υπουργοί Οικονομικών. Οι υπουργοί Δικαιοσύνης είναι οπωσδήποτε υπουργοί Οικονομικών και δεν μπορώ να ανεχθώ υπουργούς Δικαιοσύνης οι οποίοι ήταν επί δύο χρόνια υπουργοί Δικαιοσύνης την κρίσιμη περίοδο να σχολιάζουν ως νομικοί επιστήμονες αποφάσεις που παρατηρούσαν, συμμετείχαν και όφειλαν να ελέγχουν στο Υπουργικό Συμβούλιο».

«Δεν μπορώ να υποθέσω » συνέχισε «ότι μπορεί να υπάρχει υπουργός Δικαιοσύνης ο οποίος αναλαμβάνει αυτό το υπουργείο, κάθετε πάνω από τρεις μήνες και μπορεί να αισθάνεται ότι είναι εκπρόσωπος συνδικαλιστικός δικηγόρων και δικαστών», φωτογραφίζοντας έτσι τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ