Συνολικά 12 άτομα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την εισβολή στο Πεντάγωνο - iefimerida.gr

Συνολικά 12 άτομα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την εισβολή στο Πεντάγωνο

Συνολικά 15 άτομα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την εισβολή στο Πεντάγωνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δώδεκα άτομα θα οδηγηθούν την Παρασκευή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα επεισόδια και την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Τα 12 αυτά άτομα, μαζί με δύο ακόμη που αναζητούνται βαρύνονται με τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απρόκλητες σωματικές βλάβες, αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, έχοντας στο πλευρό τους τη συμπαράσταση εργαζομένων από άλλους κλάδους, όπως στο μέταλλο και στα νοσοκομεία, παρέμειναν μέχρι τις βραδινές ώρες έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ.

Αφορμή ήταν η προσαγωγή 106 συναδέλφων τους (σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της κοινής και οικιακής ειρήνης ) που συμμετείχαν στα επεισόδια στο Πεντάγωνο. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα υπέρ των προσαχθέντων, όπως: είναι εργάτες που θέλουν δουλειά και όχι τρομοκράτες.

Οταν οι 94 προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να αποχωρούν και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα παρέμεναν μπροστά από τη ΓΑΔΑ μόνο λίγοι διαδηλωτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ