Έφτασε το Street View των χαρτών της Google, για τους χρήστες iOS6 - iefimerida.gr

Έφτασε το Street View των χαρτών της Google, για τους χρήστες iOS6

Έφτασε το Street View και για τους χρήστες iOS6
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ η βαβούρα γύρω από τους χάρτες της Apple iOS 6 έχει κάπως ηρεμήσει, πολλοί χρήστες που αποφάσισαν να κάνουν το βήμα προς την εφαρμογή Google Maps είχαν ενθαρρυνθεί από την υπόσχεση ότι σύντομα θα αποκτήσουν και Street View. Η υπόσχεση αυτή έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

Μόλις 7 μέρες μετά την αρχική εκτίμηση που έκανε λόγο για περίπου δύο εβδομάδες, το Street View είναι εδώ. Οι χρήστες iOS6 μπορούν πλέον να αναζητήσουν μια θέση (χωρίς να χρειάζεται παρατεταμένο πάτημα της οθόνης), και κάτω δεξιά θα εμφανιστεί το γνωστό εικονίδιο για το οποίο τόση συζήτηση είχε γίνει.

Αυτό είναι εφικτό τόσο σε browser Chrome όσο και στο Safari. Αν και ακόμα δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο το παλιό πρόγραμμα, είναι μία -έστω προσωρινή- λύση για τους χρήστες iOS6 που είχαν απελπιστεί με τα πρόσφατα τεκταινόμενα στον χώρο της τεχνολογίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple browser Google iPhone εφαρμογή χάρτες Safari Chrome IOS6
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ