Φθινοπωρινή μέρα με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Φθινοπωρινή μέρα με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Φθινοπωρινή μέρα με τοπικές βροχές καταιγίδες σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Οκτώβρης μας δείχνει το βροχερό του πρόσωπο, αφού σήμερα Πέμπτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δε θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν βαθμιαία με τοπικές βροχές και πιθανά πρόσκαιρες καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί αργά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ αναμένεται βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι επίσης φθινοπωρινός, αφού θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις σε κεντρική Μακεδονία και Θράκη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ, ενώ στη Δυτική Μακεδονία, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 28 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία από 15 ως 25.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες από το απόγευμα στα ορεινά, και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 14 ως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, ενώ σποραδικοί όμβροι και πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά σε ανατολική Θεσσαλία και Σποράδες και βαθμιαία στα υπόλοιπα ορεινά. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στην Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ