Στουρνάρας: Αρκετά μεγάλο το κενό με την Τρόικα – Θα πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Αρκετά μεγάλο το κενό με την Τρόικα – Θα πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί

Στουρνάρας: Αρκετά μεγάλο το κενό με την Τρόικα – Θα πρέπει να γίνουν συμβιβασμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «αρκετά μεγάλο κενό» στις συζητήσεις με την Τρόικα έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Στουρνάρας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου τόνισε πως δεν έχουν επηρεαστεί οι διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής των δανειστών από την περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ».

Παράλληλα υποστήριξε πως οι συζητήσεις με την Τρόικα είναι σε καλό δρόμο ωστόσο υπάρχει ένα «αρκετά μεγάλο κενό». Στην συνέχεια διευκρίνισε πως η ελληνική πλευρά θα το καλύψει το συγκεκριμένο κενό, χωρίς να να προσδιορίσει το ύψος του σε δισεκατομμύρια. Πρόσθεσε δε πως «Θα πρέπει να υπάρξει ένας συμβιβασμός».

Στην συνέχεια απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Γιάννης Στουρνάρας είπε πως η διαπραγμάτευση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας. «Θα έχει κλείσει;» ρώτησε δημοσιογράφος τον υπουργό Οικονομικών με τον κ. Στουρνάρα να απαντά: «Θα έχει κλείσει, θα έρθουν στις δικές μας θέσεις, θα πάμε στις δικές τους. Θα φανεί».

Αναφορικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι «προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ούτως ώστε η δόση να έρθει πάρα πολύ γρήγορα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ