Στουρνάρας: «Δεν υπάρχει καμία διαμάχη με την Τρόικα» - iefimerida.gr

Στουρνάρας: «Δεν υπάρχει καμία διαμάχη με την Τρόικα»

Στουρνάρας: «Δεν υπάρχει καμία διαμάχη με την Τρόικα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση πως οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα είναι σε καλό δρόμο και πως στα μέση του Οκτωβρίου αναμένεται η έκθεσή της, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα Bild, τόνισε πως «Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα πάρει φρέσκο χρήμα από το τελευταίο πακέτο μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου».

Ο κ. Στουρνάρας παράλληλα είπε πως θα προσπαθήσει να πείσει το Eurogroup για την αναγκαιότητα της χορήγησης παράτασης χρόνου για δύο χρόνια στην χώρα μας. «Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα χρήματα, χρειαζόμαστε μόνο περισσότερο χρόνο. Αυτό ακριβώς θα εξηγήσω στους συναδέλφους μου, υπουργούς Οικονομικών», επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών.

Παράλληλα σημείωσε πως «είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι αυτή τη συζήτηση», καθώς και ότι «πρέπει να κάνουμε κάτι επιτέλους ενάντια στην ύφεση. Η κατάσταση αυτή δε μπορεί να συνεχιστεί αιώνια με αυτόν τον τρόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ