Στον πρωθυπουργό ο Στουρνάρας μετά την συνάντηση με την Τρόικα - iefimerida.gr

Στον πρωθυπουργό ο Στουρνάρας μετά την συνάντηση με την Τρόικα

Στον πρωθυπουργό ο Γιάννης Στουρνάρα μετά την συνάντηση με την Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το Μέγαρο Μαξίμου αναχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Τρόικα.

Ο κ. Στουρνάρας θα ενημερώσει τον πορωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για το αποτέλεσμα της συνάντησης και την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τριανδρία Τόμσεν-Μαζούχ-Μορς.

«Δουλεύουμε με ορίζοντα το Eurogroup με στόχο το βέλτιστό δυνατό αποτέλεσμα», ανέφερε πηγή του υπουργείου Οικονομικών αμέσως μετά τη συνάντηση του κ. Στουρνάρα με την Τρόικα ενώ δεν κατέστη σαφές αν στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι να κλείσει το πακέτο ως την Κυριακή.

Η ίδια πηγή σημείωσε ότι η οι δύο πλευρές εργάζονται τόσο στο δημοσιονομικό όσο και στο διαρθρωτικό σκέλος των μέτρων ενώ αναφορικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης δήλωσε πως το οικονομικό επιτελείο κινείται «βλέποντας και κάνοντας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ