Σεξ με έναν άθεο (καλύτερο απ’ ότι με Καθολικό) - iefimerida.gr

Σεξ με έναν άθεο (καλύτερο απ’ ότι με Καθολικό)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστημονική έρευνα από το πανεπιστήμιο Πανεπιστήμιου του Κάνσας στην Αμερική, αποδεικνύει πως οι άθεοι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ απ ‘ότι οι πιστοί στο Θεό.Η έρευνα που εξέτασε δείγμα 14.500 ατόμων διαπίστωσε πως ενώ τόσο οι πιστοί όσο και οι άπιστοι προβαίνουν στις ίδιες ερωτικές πρακτικές, οι πρώτοι παρουσιάζονται να τις απολαμβάνουν λιγόρεο λόγω ενοχών που τους δημιουργεί η θρησκευτική διδασκαλία.

Αναλυτικότερα, ενώ και οι δύο ομάδες παραδέχτηκαν πως παρακολουθούσαν πορνογραφία, αυνανίζονταν συχνά, έκαναν στοματικό σεξ και σύναπταν παράνομους ερωτικούς δεσμούς, η ομάδα των πιστών δήλωσε πως αισθανόταν ενοχές κάθε φορά που έκανε τα παραπάνω. Η ενοχή που καραδοκεί είτε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, είτε μετά τον οργασμό, είναι κοινός τόπος τόσο για τις πολύ αυστηρές θρησκείες όπως οι Μορμόνοι, όσο και για τις πιο «ελεύθερες» όπως οι Λουθηριανοί.

Οι επικεφαλείς της έρευνας Ντάρελ Ρέι και Αμάντα Μπράουν, σε μια κλίμακα με ανώτατο όριο τους 10 βαθμούς ενοχής, οι Μορμόνοι έχουν ποσοστά 8,19. Ακολουθούν με μικρή απόκλιση, οι Μάρτυρες του Ιαχωβά, οι Πεντακοστιανοί και οι Βαπτιστές, ενώ οι Καθολικοί και οι Λουθηριανοί παρουσιάζονται εξίσου κοντά με ποσοστά 6,34 και 5,88 αντίστοιχα.

Αντίθετα, οι άθεοι σύμφωνα πάντα με την έρευνα, φάνηκαν πιο πρόθυμοι να ικανοποιούν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις και να τολμούν διαφορετικά πράγματα, χωρίς ιδιαίτερα αισθήματα μεταμέλειας. Το σκορ εκείνων που δήλωσαν άθεοι και αγνωστικιστές έφτασε το 4,71 και 4,81 αντίστοιχα, ποσοστό που δηλώνει πως αν μη τι άλλω απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και μειώνουν το άγχος που μπορεί να προκαλέσει μια ενοχική συνείδηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ