Καμμένος: Ο Στασινόπουλος επιβεβαιώνει πως δεν είμαι στη λίστα του ΣΔΟΕ [έγγραφο] - iefimerida.gr

Καμμένος: Ο Στασινόπουλος επιβεβαιώνει πως δεν είμαι στη λίστα του ΣΔΟΕ [έγγραφο]

Καμμένος: Ο Στασινόπουλος επιβεβαιώνει πως δεν είμαι στη λίστα του ΣΔΟΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγγραφο του εισαγγελέα του ΣΔΟΕ, Στέλιου Στασινόπουλου, με το οποίο ενημερώνει ότι καμία λίστα στην οποία να αναγράφεται το όνομα του Πάνου Καμμένο

Μάλιστα ο κ.Καμμένος είπε πως ο κ. Στασινόπουλος του είπε ότι η υπόθεση με τη λίστα με τα ονόματα των 36 πολιτικών προσώπων είναι μια στημένη ιστορία. «Ο κ. Στασινόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, προς τιμήν του μου απάντησε, σε αντίθεση με τον Υφυπουργό, τον κ. Μαυραγάνη, ο οποίος πρέπει να μάθει να λειτουργεί όχι ως ανιψιός τραπεζίτη, αλλά ως Υπουργός της Ελληνικής Κυβέρνησης, ότι δεν υφίσταται λίστα του ΣΔΟΕ και ότι είναι ψέματα και στημένη ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε στον πρόεδρο του Ευάγγελο Βενιζέλο, κατηγορώντας τον ότι πήρε στο σπίτι του τη λίστα με τα 1.990 ονόματα εκείνων που έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία, αντί να την καταθέσει για έλεγχο. «Οταν αποκαλύφθηκε ότι την έχει, την πήγε στον πρωθυπουργό σαν το παιδάκι που έκλεψε τη μαρμελάδα», είπε.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης έδωσε απάντηση μέσω επιστολή του στις εξώδικες διαμαρτυρίες των Νίκου Κωνσταντόπουλου και Μιχάλη Καρχιμάκη, για την φερόμενη εμπλοκή του ονόματος τους στη λίστα του ΣΔΟΕ.

Ο κ.Ρουπακιώτης υποστήριξε ότι κανένα στοιχείο που να συνδέεται με τα όσα σχετικά αναφέρονται στον Τύπο, έχει περιέλθει σε γνώση του ιδίου και των αρμόδιων υπηρεσιών των οποίων προΐσταται πολιτικά. Τόνισε μάλιστα πως την επιστολή αυτή και τα συνοδευτικά έγγραφα τα διαβίβασε στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τονίζοντας πως αν τυχόν περιέλθουν σε γνώση της κυβέρνησης στοιχεία που να συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τα παραπάνω δημοσιεύματα, αυτά θα διαβιβαστούν αμελλητί στις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ