Αύριο επιστρέφει ο Μεϊμαράκης, προεδρεύοντας στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής - iefimerida.gr

Αύριο επιστρέφει ο Μεϊμαράκης, προεδρεύοντας στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής

Αύριο επιστρέφει ο Μεϊμαράκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύριο επιστρέφει και πάλι στα καθήκοντά του ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προεδρεύοντας στην εβδομαδιαία συνεδρίαση της διάσκεψης των Προέδρων που αποτελεί το κορυφαίο συλλογικό όργανο διοίκησης του Κοινοβουλίου.

Με την απόφασή του αυτή την οποία ανακοίνωσε χθες στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κλείνει, κατά τον ίδιο, το κεφάλαιο που άνοιξε από τις καταγγελίες του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού για συμμετοχή του στο «Καρούζος Gate» και ειδικότερα σε ότι αφορά στις καταγγελίες για ξέπλυμα 10,2 δισ. ευρώ μέσω των επιχειρήσεων του κουμπάρου του Γιάννη Καρούζου.

Ο πρόεδρος της Βουλής θεωρεί ότι μετά και τα όσα έγιναν γνωστά από το ΣΔΟΕ δεν αποδεικνύεται η παραμικρή εμπλοκή του στο σκάνδαλο και ότι η δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες του, αναδρομικά από το 1989 αποδεικνύει ότι το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων έχει αποκτηθεί με νόμιμο και διαφανή τρόπο.

Ο κ. Μεϊμαράκης λοιπόν, αναλαμβάνει και πάλι από αύριο πλήρως τα καθήκοντά του, προεδρεύοντας και των συνεδριάσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ