Ρωσίδα «πεταλουδίτσα» δολοφονεί 69χρονο συνταξιούχο -Του έσπασε 19 κόκαλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρωσίδα «πεταλουδίτσα» δολοφονεί 69χρονο συνταξιούχο -Του έσπασε 19 κόκαλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

19 κατάγματα συνολικά είχε υποστεί ο 69χρονος συνταξιούχος Γουίνστον Φερνάντεζ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ένα μήνα μετά το θάνατό του στην κρεβατοκάμαρά του. Κατηγορούμενη είναι η 38χρονη Ρωσίδα Ναταλία Γούλεϊ -με ταρίφα 750 ευρώ την ώρα- που εξοργίστηκε επειδή της ζήτησε να του ικανοποιήσει ένα βίτσιο του.

«Ήταν ένας μοναχικός ηλικιωμένος άντρας που συνήθισε να βρίσκει παρηγοριά στο αλκοόλ. Ενώ, μετά τον θάνατο της γυναίκας του πριν από 12 χρόνια, είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί συστηματικά τις υπηρεσίες των γραφείων συνοδών». Αυτό δήλωσε για το άτυχο θύμα ο εισαγγελέας Γουίλιαμ Σάντερς που έχει αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ρωσίδα «πεταλουδίτσα» δολοφονεί 69χρονο συνταξιούχο -Του έσπασε 19 κόκαλα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα στοιχεία, αυτή ήταν η 4η φορά που ο άτυχος χήρος είχε προσλάβει την 38χρονη Ρωσίδα (η οποία στο σάιτ έλεγε πως ήταν μόλις 26 ετών). Μάλιστα ήταν τόσο ικανοποιημένος μαζί της που της είχε γράψει online review το οποίο έλεγε «Είναι αυθεντική, φιλική και παθιασμένη. Είναι πραγματική απόλαυση να είμαι μαζί σου. Θέλω να περάσουμε μαζί μια ζωή».

Ρωσίδα «πεταλουδίτσα» δολοφονεί 69χρονο συνταξιούχο -Του έσπασε 19 κόκαλα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που η Ναταλία αρνήθηκε να του προσφέρει μια συγκεκριμένη σεξουαλική υπηρεσία και εκείνος την έσπρωξε στο κρεβάτι προκειμένου να πάρει ότι θέλει.

Η συνοδός φέρεται να εξοργίστηκε και να άρχισε να τον χτυπάει και να τον κλωτσάει μέχρι που του έσπασε ότι κόκαλο είχε στο σώμα του. Στην συνέχεια του έκοψε την γραμμή του τηλεφώνου και τον άφησε να ξεψυχήσει. Η αστυνομία βρήκε το πτώμα του ακριβώς ένα μήνα μετά το επεισόδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ