Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποφύγετε κόντρες με τον σύντορφο σας, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή να κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Θα προκύψουν ορισμένες καταστάσεις που θα πρέπει να τις χεριστείτε με έξυπνους τρόπους, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν.

Ταύρος

Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αναζητείστε νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι προτεραιότητές σας στον επαγγελματικό τομέα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Δίδυμοι

Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας χώρο. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα στερηθείτε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Καρκίνος

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Οι εντάσεις δεν οδηγούν πουθενά. Στα οικονομικά κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Λέων

Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Παράλληλα θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

Παρθένος

Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες. Βαλεντίνου για να την περάσετε μόνοι σας οργανώνοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας και περνώντας μια αξέχαστη βραδιά μαζί του. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα σημαντικά ραντεβού. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρήτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί..

Ζυγός

Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Ορισμένοι θα αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα και θα βιώσετε συναισθηματικές συγκινήσεις. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα μην κάνετε ανοίγματα, αν δεν έχετε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες βάσεις.

Σκορπιός

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα με το ταίρι τους και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να μην πλάθετε σενάρια με την φαντασία σας και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί το ταίρι σας θα κουραστεί. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή να πραγματοποιήσετε κάποια κερδοφόρα επένδυση..

Τοξότης

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Στόχοι αλλά ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την περίοδο. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας. Η προσωπική, η επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δοκιμασιών. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας πράγμα που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας και να κινηθείτε πιο άνετα.

Υδροχόος

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολόγησει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Μην εμπιστεύεστε επαφές και συμφωνίες που γίνονται αυτήν την περίοδο γιατί το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Αλλιώς δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ