Το προσχέδιο του Προϋπολογισμού στη Βουλή μετά τη συνάντηση Στουρνάρα-Τρόικα - iefimerida.gr

Το προσχέδιο του Προϋπολογισμού στη Βουλή μετά τη συνάντηση Στουρνάρα-Τρόικα

Στη Βουλή το προσχέδιο του Προϋπολογισμού μετά τη συνάντηση Στουρνάρα-Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε μετά από μιάμιση ώρα περίπου η συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής της Τρόικα, με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Στις έξι, οι εκπρόσωποι των δανειστών θα περάσουν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.

Κατά την έξοδο των εκπροσώπων των δανειστών από το υπουργείο Οικονομικών δεν έγινε καμία δήλωση, ωστόσο αποδοκιμάστηκαν έντονα από οπαδούς των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο νέος και τελικός κύκλος διαπραγμάτευσης που ξεκίνησε από σήμερα αναμένεται να είναι και ο πιο σκληρός, καθώς, παρά το γεγονός ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί κατέληξαν σε συμφωνία την περασμένη Πέμπτη για τα μέτρα, φαίνεται ότι την Παρασκευή στις Βρυξέλλες αντιμετώπισε τη χλιαρή αντίδραση των εκπροσώπων των δανειστών.

Πληροφορίες παρουσίαζαν την Τρόικα και ειδικά τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, να αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των διαρθρωτικών μέτρων, αλλά και να προβάλλει ενστάσεις για το μέτρο της διαθεσιμότητας-εφεδρείας στο Δημόσιο.

Στις τέσσερισ το απόγευμα το προσχέδιο του Προϋπολογισμού στη Βουλή

Ο προϋπολογισμός του 2013 θα περιλαμβάνει νέες περικοπές στους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα του δημοσίου στο πλαίσιο του πακέτου μέτρων ύψους περίπου 12 δισ. ευρώ που θα υλοποιηθούν, όχι, όμως, μόνο το 2013, αλλά και το 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ